Де на Житомирщині живуть найбільш ощадливі споживачі газу?

Де на Житомирщині живуть найбільш ощадливі споживачі газу?

Тепер «Житомиргаз Збут» точно знає, що найбільш ощадливі споживачі газу Житомирської області проживають у Житомирі, Бердичеві, Радомишлі, Коростені, Попільні та Новограді-Волинському.

   Жителі саме цих територіальних одиниць області стали найактивнішими учасниками акції «Твоя енергонезалежність». Нагадаємо, що з 15 серпня і до 30 вересня кожен клієнт «Жтомиргаз Збуту» мав можливість закупити газ на опалювальний період за акційними цінами.

  «Акція «Твоя енергонезалежність» компанією проводиться вже вдруге. Минулого року це було справжньою новинкою, цього ж року багато споживачів вже розуміли та знали, що це можливість зекономити власні кошти. Так, 30 вересня завершився другий сезон акції, учасниками якої на Житомирщині стали майже 1300 клієнтів», – розповідає директор ТОВ «Житомиргаз Збут» Олена Благодарська.

  За умовами акції, кожен бажаючий міг закупити будь-який об’єм газу за фіксованою ціною. Надалі клієнти можуть використовувати придбаний ресурс з 1 жовтня 2020 року і до 31 березня 2021 року.

  «Учасники акції вже зекономили кошти, адже ринок газу для населення тепер відкритий і коливання ціни на блакитне паливо неминуче. Вартість газу для побутових споживачів у жовтні вже вища, ніж була за акційною пропозицією. Приємно усвідомлювати, що є свідомі та відповідальні люди, котрі дбають про свою енергонезалежність», – зазначила Олена Благодарська.

  Близько 1300 клієнтів «Житомиргаз Збуту» закупили понад 1,1 млн кубометрів газу на опалювальний період.

  Нагадуємо, що для оплати за газ можна користуватися онлайн сервісами компанії. Це Особистий кабінет на сайті 104.ua, мобільні додатки для Android та iOS, вайбер та телеграм боти.

 Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework