На Житомирщині за добу коронавірус підтвердили в 47 жителів, три людини померли

На Житомирщині за добу коронавірус підтвердили в 47 жителів, три людини померли

  На Житомирщині за добу, 28 вересня, обласний лабораторний центр підтвердив захворювання на коронавірус у 47 жителів області, три людини померли. Серед тих, хто захворів, найбільше жителів Житомира та Житомирського району.

 

  В офіційному Telegram-каналі "Коронавірус_Житомирщина" пресслужба Житомирської облдержадміністрації повідомляє, що за результатами лабораторного дослідження 216 проб COVID-19 підтвердили в 47 жителів області, зазначає suspilne.medi.

  Найбільше тих, хто захворів, у Житомирі – 23 та Житомирському районі –10, у Любарському районі – 4, у Бердичеві – 3, по 2 – у Коростені та Овруцькому районі і по одному у Андрушівському, Бердичівському та Романівському районах.

  Три людини померли. Через ускладнення перебігу COVID-19 померла 53-річна жителька Поясків (Олевський район) спостерігалась в Олевській центральна лікарні з 22 вересня. Хворобу було підтверджено 24 вересня. Померла 26 вересня. 57-річний житель Новоград-Волинського спостерігався в Новоград-Волинській лікарні з 16 вересня. Хворобу було підтверджено 19 вересня. Помер 27 вересня. 49-річна жителька Рижанів (Хорошівський район) спостерігалась в Хорошівській центральній лікарні з 21 вересня. Хворобу було підтверджено 24 вересня. Померла 27 вересня.

  Загалом, серед жителів області, хворих на COVID-19, офіційно зареєстровано 108 летальних випадків.

  Від початку пандемії в області на коронавірус захворіли 5826 жителів, 3277 з яких вже одужали.

 Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework