У Житомирській області захворюваність на COVID-19 перевищила середню по Україні, у лікарнях знаходяться 337 пацієнтів

У Житомирській області захворюваність на COVID-19 перевищила середню по Україні, у лікарнях знаходяться 337 пацієнтів

  У Житомирській області захворюваність на коронавірус перевищила середню по Україні: на 100 тисяч населення фіксують 113 випадків. У лікарнях знаходяться 337 пацієнтів, 9 з яких на штучній вентиляції легень.

 

  Про це 28 вересня під час онлайн брифінгу розповів начальник управління охорони здоров’я Микола Суслик, - зазначає zhitomir.info. 

  «На Житомирщині захворюваність на сьогодні перевищила середню по Україні. Якщо по Україні 109 випадків на 100 тисяч населення ми ж маємо сьогодні вже 113 випадків на 100 тисяч населення у Житомирській області. У зв’язку із збільшенням захворюваності, у нас збільшилась кількість пацієнтів, які знаходяться на стаціонарному лікуванні у тому числі і важких. Сьогодні 337 пацієнтів у лікарнях. Екстрена медична допомога виїжджає біля 300 раз для того, щоб госпіталізувати приблизно 250 -260 пацієнтів у заклади охорони здоров'я. Ми збільшили кількість наших лікарень першої хвилі, їх на сьогоднішній день 14 і лікарні заповнені на 30-40%, а по Овручу на 65 %. Серед захворівших, з початку пандемії 399 медичних працівників, у тому числі лікарів. Ми маємо два летальні випадки серед медпрацівників: це лікар і водій екстреної медичної допомоги. 5 медпрацівників знаходяться на стаціонарному лікуванні у середньому та важкому стані. На даний час в палатах інтенсивної терапії 9 пацієнтів знаходяться на штучній вентиляції легень, стан їх важкий. 48 пацієнтів потребують кисневої підтримки», – зазначив Микола Суслик.

 Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework