Житомирський ОЛЦ відновив платні ПЛР-тести і підвищив вартість дослідження

  Житомирський обласний лабораторний центр з 29 вересня відновлює надання платних послуг з визначення коронавірусу методом ПЛР. Вартість тесту – 1018.09 грн. Для здачі аналізу потрібний попередній електронний запис.

   Про це Житомир.info повідомили в Державній установі «Житомирський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України».

  «Установою незначно збільшена ціна за одне дослідження, в зв’язку з закупівлею нових, більш точних та якісних наборів для виявлення специфічних фрагментів вірусу SARS-CoV-2 виробництва Південної Кореї, які розроблені відповідно до рекомендацій ВООЗ. Ціна за одне дослідження – 1018,09 грн. Забір біоматеріалу буде проводитися з 8.30 до 10.00 в окремому обладнаному приміщенні на території центру, за адресою вул. В.Бердичівська, 64. Вхід до лабораторії з вул. Довженка, біля будинку 47. Введено попередній електронний запис, який можна здійснити під час обов’язкового заповнення анкети (для тих, хто їде за кордон вказувати прізвище та ім’я як у закордонному паспорті). Після реєстрації необхідно сплатити кошти та з роздрукованою квитанцією прибути у вказаний час до лабораторії», – йдеться у повідомленні.

  Результат ПЛР-долідження буде виданий наступного дня з 16.00 до 17.00. Для його отримання необхідно особисто прибути з паспортом у фойє установи (центральний вхід з вул. В.Бердичівська, 64) або при оформленні анкети надати електронну адресу.

  Довідки за телефоном 068 982 47 81, 068 648 16 32.

  Зазначимо, що до цього вартість тестування в ОЛЦ була 980 грн.

 Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework