Мешканці двох житлових будинків у Коростені більше місяця сидять без води

  Уже більше місяця не мають нормального водопостачання мешканці двох житлових будинків за адресою вул. Селезнева буд. 124 та 124-А в мікрорайоні "Чолівка".

  Невдоволені жителі цих будинків нам пишуть, що від КП "Водоканал" вони чують постійні відмовки і їх проблему вони не вирішують, - розповідає korosten.today.

  "Жителі по вул. Селезнева буд. 124 та буд. 124-А потребують вашої допомоги. Тому що ми не знаємо вже до кого та куди нам звертатися. Понад місяць в двох двоповерхових будинках майже немає води. На першому поверсі ледве капає, а на другому взагалі немає. Дзвонимо на водоканал, але в них постій відмовки: поливають огороди, зламався насос який качає нам воду, ремонтують станцію для подачі води. Але все це тільки на словах води як не було так і немає. Писали також заяви, що немає у нас води. Нічого не допомагає. Просимо у вас допомоги та розголосу. Не можливо помитися, помити посуд або попрати речі. Проживають діти маленькі і школярі, які не мають змоги навіть руки помити після школи. На сьогоднішній день коронавірус в світі, а ми навіть не маємо змоги помити руки прийшовши з вулиці, я не кажу вже про прийняття душу ввечері або навіть в ночі", - написала нам одна з мешканок будинку.

bez vodu 23 2

  "Цікаві відповіді диспетчерів водоканалу: "Якщо у вас немає води то проведіть собі" ; " Вам що води привезти", а найулюбленіша їхня відповідь "Чекайте воду, скоро буде", - написала нам жителька другого поверху, в якої води взагалі немає.

 Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework