Житомирщина отримала сьому партію гуманітарної допомоги від діаспори з Канади

  На Житомирщині ще 50 сімей, діти з яких повернулися з інтернатних закладів у зв’язку з введенням карантину, отримали гуманітарну допомогу від української діаспори Канади.

   Про це повідомила директорка Житомирського обласного центру соціальних служб Ганна Антіпова.

  У зв’язку з пандемією частина сімей переживає кризу, зокрема йдеться про родини, у які повернулися діти з інтернатних установ у зв’язку з введенням карантинних обмежень через поширення коронавірусної інфекції COVID-19.

  Уповноважений Президента України Микола Кулеба особисто звернувся до української діаспори в Канаді з проханням підтримати сім’ї, які опинились у скрутному життєвому становищі.

  Конгрес українців Канади, Канадсько-Українська фундація HelpUsHelp та міжнародна корпорація Meest започаткували програму «Допомога дітям України» для забезпечення сімей і дітей продуктовими та гігієнічними наборами.

  Даною програмою вже було організовано 6 турів поставки продуктових та гігієнічних наборів до Житомирської області для 250 сімей, в яких виховується 656 дітей, із них 337 перебували у закладах інституційного догляду та виховання.

  Сьогодні 50 сімей з Андрушівського, Ємільчинського районів, Андрушівської, Брониківської, Новоборівської, Попільнянської об’єднаних територіальних громад та міста Малин отримали чергову, сьому, поставку продуктових і гігієнічних наборів та шкільного приладдя.

 Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework