Як найменша ОТГ Житомирщини отримує найвищі показники залучення грантових коштів

  Високівська громада, хоч і є найменшою в області за кількістю населення, проте постійно демонструє високі показники у співпраці громадського сектору та органів місцевого самоврядування у залученні грантових коштів для вирішення проблем спільноти.

  Черговим яскравим доказом цього став новий спільний проєкт ГО “Добробут Високого” та сільської ради Високівської ОТГ «Підвищення громадської безпеки та соціального комфорту центрального публічного простору у Високівській громаді». Проєкт реалізується в межах програми малих грантів, яка адмініструється ІСАР Єднання в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки уряду Королівства Нідерландів.

  «Нам вдалось, завдяки співпраці з сільською радою, розробити всю необхідну документацію, податись на відповідний конкурс та все ж таки виграти грант. Сума грантового фінансування складає 80 000 грн. Ще 19000 грн. співфінансування надала сільська рада. Наш проєкт направлений на підвищення рівня громадської безпеки та соціальної згуртованості у Високівській ОТГ шляхом створення безпечного відкритого публічного середовища, де кожен відвідувач та відвідувачка будуть відчувати себе комфортно та безпечно.

  Так за кошти першого траншу, а це 72 тис. грн., уже прокладено підземні електричні комунікації в парку, закуплено LED світильники, розпочато монтажні роботи з їх встановлення та підключення, придбано та встановлено 4 камери відеоспостереження із супутнім обладнанням, щоб найбільш відвідувані місця нашої громади були справді безпечними. Наша громадська організація «Добробут Високого» – дієва, активна організація, яка не хоче зупинятися на досягнутому та хоче змінювати життя на краще. І ми готові та відчуваємо в собі сили і впевненість у реалізації наступних проєктів і надалі, – зазначила Ольга Дикунець, керівниця цього проєкту.

«Голос поліських громад» (громадський ресурс Полісся)
"Нове життя" №32 від 14.08.2020

 Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework