Житомирська школа та «УГВ» закупили найдорожчий цукор – по 25 грн при середній ціні 15 грн

  КНЗ «Житомирська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат I-III ступенів №1» Житомирської обласної ради у січні 2020 р. замовила ФОП Кабанов Анатолій Геннадійович цукор по 27,78 грн. за кг.

  Про це повідомляється в системі «Прозорро», - повідомляє nashigroshi.org.

  Школа купила 360 кг білого цукру за 10 тис грн.

  Це найвища ціна на цукор, яку «Наші гроші» знайшли в системі «Прозорро» у закупівлях по всій Україні у першому півріччі 2020 року вартістю понад 5 тис грн. (всі дані «Закупівлі цукру у першому півріччі 2020 року»).

  ПАТ «Укргазвидобування» в особі філії «УГВ-Сервіс» 15 квітня замовило ТОВ «Метро Кеш енд Кері Україна» цукор білий ARO (Україна) по 24,90 грн. за кг.

  А відділ освіти Перещепинської міськради Дніпропетровської області придбав цукор на 10 коп. дешевше від філії «УКВ». 13 квітня освітяни замовили ФОП Зайченко О.В. 604 кг цукру по 24,8 грн. за кг. Причому наступного дня, 14 квітня, відділ освіти Перещепинської міськради купив цукор у ФОП Лук’яненко Т.Д. по 20,30 грн. за кг., а у ФОП Щербакова Ю.Ю. – по 20,00 грн. за кг., тобто майже на 5 грн. дешевше.

    Крім того, більші ніж за 23 грн. за кг цукор купили управління освіти виконавчого органу Красносільської сільради Лиманського району Одеської області (по 24,01 грн.), Кошарська сільська рада Одеської обл. (по 23,33 грн.) та Великобурлуцька селищна рада Харківської обл. (23 грн.).

  У всіх згаданих закупівлях «Метро Кеш енд Кері Україна» та підприємці отримали замовлення щодо цукру без конкуренції (кожен з них був єдиним учасником), і жодного разу не зменшувалася очікувана вартість.

  У січні-червні середня ціна купівлі цукру через «Прозорро» склала 14,88 грн. за один кг. Ця ціна відповідає середній споживчій ціні на цукор в Україні за підсумком першого півріччя згідно з даними Державного комітету статистики. Вона склала 14,47 грн.

  Найдешевше цукор замовив відділ освіти Сахновщинської районної державної адміністрації Харківської області – по 8,6 грн. за кг.

  З 1655 закупівель цукру переважна більшість – 1450 – були безконкурентними.

 Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework