У трьох працівників "Житомирводоканалу" підтвердили COVID-19, для відвідувачів ввели обмеження

  У трьох працівників КП "Житомирводоканал" підтвердили коронавірус – відвідувачів приймають лише на першому поверсі та закликають користуватися онлайн-сервісами.

   Про це Суспільному розповіла менеджерка зі зв'язків з громадськістю КП "Житомирводоканал" Лілія Погрібна. За її словами, коронавірус зафіксували у трьох працівників підприємства, усі контактні особи перебувають на самоізоляції:

  "Усі ці три випадки зафіксовані винятково у працівників адміністративної частини підприємства, тобто в лабораторії все нормально, всі здорові і ніяких випадків там не зафіксовано. Ми дотримуємося регламенту щодо COVID-19, тому всі контактні особи перебувають на самоізоляції".

  Лілія Погрібна каже, що через виявлені випадки інфікування змінюється режим роботи підприємства:

  "Відвідувачів ми обслуговуємо, але винятково у рамках єдиного вікна на першому поверсі нашого підприємства. Усі працівники, які контактують з відвідувачами, забезпечені засобами індивідуального захисту. І ми звертаємося до наших споживачів із нагадуванням та проханням користуватися нашими онлайн-сервісами. У нас їх достатня кількість, тому можна максимально мінімізувати відвідування водоканалу".

  За допомогою онлайн-сервісів можна передати показники лічильників, подати необхідні документи та надіслати заявку на пломбування або заміну лічильника.

 Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework