​Підрядник прокоментував завал стіни вечірньої школи у центрі Житомира та розповів, коли завершать демонтаж

  У Житомирі підрядник завершує демонтаж останньої стіни колишньої вечірньої школи на вул. І. Кочерги і сьогодні, 8 вересня, планує зняти захисну огорожу.

  Про це повідомляє zhitomir.info.

  «Відповідно до графіка, який у нас з управлінням капітального будівництва міської ради, ми маємо все завершити до 12 числа. Нам дали на це 20 днів, але ми випереджаємо графік. Ми плануємо сьогодні завершити демонтажні роботи, спланувати ділянку і на завтра плануємо вже знімати огорожу. Все вивозиться на сміттєзвалище, все, що залишається, вивозиться і залишається рівна ділянка. Що далі буде, не знаю, бо не в моїй компетенції», - говорить генеральний підрядник Руслан Козлюк.

  Також підрядник прокоментував ситуацію, яка сталася вдень 4 вересня під час демонтажу фасадної стіни, яка виходить на проїжджу частину. Він стверджує, що це був спланований завал, стіна не пошкодила огорожу і не падала на дорогу.

  «Стіна не впала на проїжджу частину. Я вам просто покажу ситуативно, від огорожі до будівлі 6 метрів, висота частини стіни, яка падала - 3 метри, тобто це був спланований завал. Ми зрозуміли, що стіна до огорожі не дістане, тому що вона в два рази менша, ніж відстань до огорожі. Стіни було десь 40 кв. метрів і коли стіна падає вертикально, вона стискає повітря, якому потрібно було кудись діватися і повітря, яке з-під стіни вирвалося з пилом на дорогу. Але стіна до огорожі не дістала і на огорожу нічого не впало. Огорожа залишилась стояти, вона лише шатнулася від того потоку повітря. Поліція приїжджала, але не з даного приводу, а просто перевірити, чи правильно встановлена огорожа відповідно до проєкту організації дорожнього руху, який вони погоджували», - розповідає генеральний підрядник Руслан Козлюк.

  Також він уточнив, що жодних протоколів на підрядну організацію не складали і штрафів не виписували.

  Зазначимо, що 4 вересня у коментарі Житомир.info начальник управління капітального будівництва Житомирської міської ради В’ячеслав Глазунов стверджував, що поліція склала протокол на підрядну організацію за недотримання техніки безпеки під час демонтажу та виписала штраф.

 Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework