На Житомирщині судитимуть поліцейського за вимагання 10 тис. грн хабара

  До суду скеровано обвинувальний акт відносно тимчасово виконуючого обов’язки заступника начальника одного з відділень поліції Головного управління Нацполіції в Житомирській області та адвоката, яких підозрюють у підбурювання до надання хабаря судді за звільнення від адміністративної відповідальності.

   Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу ДБР.

  "До суду скеровано обвинувальний акт відносно тимчасово виконуючого обов’язки заступника начальника одного з відділень поліції Головного управління Нацполіції в Житомирській області та адвоката", - йдеться в повідомленні.

  Як повідомляється, слідством встановлено, що посадовець поліції за попередньою змовою із адвокатом вимагали у громадянина неправомірну вигоду у сумі 10 000 грн. Вказані грошові кошти вони обіцяли надати судді одного з районних судів Житомирської області для вирішення питання щодо непритягнення цивільної особи до адміністративної відповідальності за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. У свою чергу, правоохоронець та адвокат не мали наміру передавати одержану неправомірну вигоду, а отримані кошти планували розподілити між собою.

 Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework