«Затишна садиба» кличе безробітних жителів Попільнянщини на роботу

  На сьогодні все більшою популярністю, насамперед у міських жителів, користується відпочинок у сільській місцевості – зелений туризм. Розвиток саме цього напряму – це реальне вирішення питання зайнятості на селі, особливо в районах зі значним надлишком робочої сили.

   Фахівці Попільнянської районної філії Житомирського обласного центру зайнятості відвідали підприємця Віктора Теличка з пропозиціями щодо активної співпраці зі службою зайнятості. Підприємець згодився, оскільки розвиток його ідеї передбачає формування штату працівників. На сьогодні має потребу у кухарі та працівнику по веденню господарства.

  Віктор Теличко з дружиною Оксаною заклали основи відпочинкового екокомплексу у селі Лучин Попільнянського району. У планах – екоферма, садок, город, автентична хата, виробництво чаїв, льодяників, мила без «хімії», розведення форелі. І ще багато чого.

  Дорога до «Затишної садиби», що на батьківщині відомого українського актора Юрія Таврова, котрий зіграв роль коваля Вакули у фільмі «Вечори на хуторі біля Диканьки», пролягає через ліс і виводить до озера. На території – гостьові каркасні будиночки зі зручностями (від власної кухні й санвузла до столика на терасі й мангалу), доріжки, квіти, білі гойдалки. Поруч – новий дитячий майданчик, а за ним – лавандове поле.

  Сподіваємося, що бізнес-ідея буде мати успішне продовження і послужить прикладом для клієнтів Попільнянської філії, як започаткувати власну справу у сфері зеленого туризму.

 Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework