На півночі Житомирщини прокуратура та поліція не виявила нових фактів незаконного видобутку бурштину

  Спільна міжвідомча група з протидії незаконному видобуванню бурштину у північних районах області, до складу якої входять прокурори, працівники поліції та державних органів контролю, продовжує контролювати територію, на якій раніше у нелегальних копальнях видобували коштовне каміння.

  Учасниками групи систематично здійснюються виїзди та проводяться огляди територій, де раніше були зафіксовані найчастіші порушення щодо видобування корисної копалини.

  Днями черговий такий виїзд, за дорученням прокурора Житомирської області Олега Василіва, здійснений керівництвом Коростенської місцевої прокуратури за участі представників Коростенського відділу та Олевського й Овруцького відділень поліції.

  Під час виїзду прокурорами спільно з правоохоронцями було проконтрольовано значну площу лісонасаджень та полів на території трьох районів, загальною площею майже 100 га.

  Зокрема, учасники міжвідомчої групи побували у проблемних місцях поблизу сіл Гулянка і Ушиця Коростенського району, неподалік сіл Обище, Шебедиха, Олевського району, а також сіл Сирниця, Дуби Овруцького району. 

  На зазначеній території, де раніше здійснювалося нелегальне видобування бурштину, новоутворених нелегальних копалень не виявлено.

  Діяльність міжвідомчих груп з протидії незаконному видобуванню бурштину у складі прокуратури, поліції, СБУ та контролюючих державних органів продовжується, аналогічні виїзди на проблемні території північних районів, де залягає корисна копалина, і надалі здійснюватимуться систематично.

Пресслужба прокуратури Житомирської області

 Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework