У Житомирі чоловік намагався за тисячу доларів уникнути кримінальної відповідальності

  Прокуратурою Житомирської області, у межах досудового розслідування, забезпечено розгляд клопотання про обрання запобіжного заходу підозрюваному у наданні неправомірної вигоди капітану поліції.

   Ухвалою Корольовського районного суду міста Житомира від 12.08.2020 особі обрано запобіжний захід у виді домашнього арешту у нічну пору доби.

  За даними слідства, злочин скоїв 40-річний житель Житомирського району, стосовно якого розслідується кримінальне провадження за фактом використання завідомо підробленого документа (ч. 4 ст. 358 КК України).

  Зокрема, будучи викликаний до відділу поліції для вручення йому повідомлення про підозру у скоєнні зазначеного злочину, фігурант справи, з метою уникнення кримінальної відповідальності, запропонував начальнику сектора дізнання Житомирського відділу поліції неправомірну вигоду на суму 1 тис доларів США.

  Наразі, 08.08.2020 особі повідомлено про підозру у скоєнні злочину за ч. 3 ст. 369 КК України (пропозиція,  надання неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище).

  Досудове слідство проводить Головне управління Нацполіції в області.

  Прокуратура Житомирської області здійснює процесуальне керівництво.

  Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба прокуратури Житомирської області

 

 Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework