У Житомирі розпочали досліджувати лікувальні властивості равликів

  Експериментальні дослідження слизу равликів розпочали у Житомирі в приватній лабораторії.

   Про це Суспільному розповіла керівниця наукової групи цього проєкту, професорка університету " Житомирська політехніка" Олена Уваєва.

  За її словами, науковці експериментують у лабораторії кілька тижнів. Відеозйомки там заборонені, тому про перші результати досліджень Олена Уваєва розповіла журналістам Суспільного у приміщенні телецентру.

  Олена Уваєва: "Я зараз розробляю рецептуру сироватки на основі слизу равликів для того, щоб її можна було наносити на шкіру. Моє дослідження полягає у виявленні позитивної динаміки та клініки у зменшенні рубців на шкірі при змащуванні сироваткою із слизу равликів. Кожен із нас хоче бути гарним і при цьому не використовувати агресивних косметичних засобів. А слиз равликів – натуральний. І легко поглинається шкірою".

У Житомирі розпочали досліджувати лікувальні властивості равликів  Жінка розповіла, що у наукових дослідженнях їй допомагає чоловік.

  "Він погоджується наносити на шкіру слиз і сироватку, які я готую для всіх типів шкіри. Я завжди його запитую, які в тебе відчуття, який ефект після нанесення моїх експериментальних винаходів. Поки що йому все подобається. Він допомагає і доглядати за равликами. Це великий шматок роботи", - сказала Олена Уваєва.

У Житомирі розпочали досліджувати лікувальні властивості равликів  За словами науковиці, для равликів вона розробила спеціальний корм. Каже, особливо, до смаку їм огірки.

  Дослідження лікувальних властивостей слизу равликів триватимуть упродовж чотирьох місяців.

 

Автор: Леонід Харшан,

Камера: Олександр Данилюк

 

 Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework