На Житомирщині керівництво товариства-підрядника з будівництва водопровідної мережі підозрюють у заволодінні понад півмільйоном гривень бюджетних коштів

  Бердичівською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом заволодіння бюджетними коштами під час виконання робіт з будівництва станції знезалізнення та водопровідної мережі у Чуднівському районі.

  У четвер, 13 серпня, за погодженням із процесуальним прокурором, заступнику директора товариства повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 191, (заволодіння чужим майном в особливо великих розмірах) та ч. 1 ст. 366 (службове підроблення) КК України.

  Заступника директора товариства з обмеженою відповідальністю (підрядник) підозрюють у заволодінні бюджетними коштами на суму 519 тис грн.

  За даними слідства, товариство, відповідно до укладених у 2018-2019 роках договорів, виконувало роботи з будівництва станції знезалізнення та водопровідної мережі у с. Жеребки Чуднівського району.

  Однак, по закінченню спорудження водомережі, фігурант справи  відобразив в актах приймання неправдиві відомості щодо обсягу та вартості виконаних будівельних робіт.

  Унаслідок цього, на підставі підроблених офіційних документів, підряднику із бюджету зайво перераховано 519 тис грн, якими він заволодів, заподіявши збитків територіальній громаді на таку суму.

  Досудове розслідування проводить Чуднівське відділення поліції. У межах слідства перевіряється причетність інших осіб до вчинення кримінального правопорушення.

Пресслужба прокуратури Житомирської області

 Новини Житомира

 

Последнее изменение Пятница, 14/08/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework