Обласний перинатальний центр відомий далеко за межами нашої області, – Наталія Остапченко на врученні відзнаки Юрію Вайсбергу

  11 серпня, директор КНП «Обласний перинатальний центр» Житомирської обласної ради Юрій Вайсберг удостоївся найвищої нагороди Житомирської обласної ради «Честь і слава Житомирщини». 

 Нагороду вручили заступниця голови Житомирської ОДА Наталія Остапченко та перший заступник голови обласної ради Сергій Крамаренко, - повідомляє Житомирська ОДА.

  Нагородження Юрія Вайсберга відзнакою «Честь і слава Житомирщини» ініціював голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко.

  «Від імені голови облдержадміністрації Віталія Бунечка дякую Вам за надважливу роботу та неоціненний внесок у розвиток сучасної мережі медичних установ Житомирщини. Обласний перинатальний центр відомий далеко за межами нашої області. І це Ваша заслуга», – зазначила Наталія Остапченко.

  Микола Суслик також вручив Юрію Вайсбергу грамоту управління охорони здоров’я Житомирської ОДА.

  В урочистій обстановці працівники КНП «Обласний перинатальний центр» Житомирської обласної ради провели свого керівника Юрія Вайсберга на заслужений відпочинок.

  Юрій Вайсберг очолював центр протягом 16 років, перетворивши його зі звичайного пологового будинку на потужний сучасний заклад європейського рівня. У центрі активно впроваджуються сучасні передові технології. Це єдиний заклад в Україні, у якому для лікування новонароджених використовується метод краніоцеребральної гіпотермії.

  Перейняти досвід роботи закладу приїжджають спеціалісти з Грузії, Литви, Естонії, Республіки Білорусь, Франції, Данії, Швеції та інших країн.

 Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework