Семеро жителів Житомирщини померли від ускладнень COVID-19 упродовж тижня

  Семеро жителів області померли від захворювання, спричиненого коронавірусною інфекцією, починаючи із 3-го до 10-го серпня. Двоє із них – за останню добу. Про це під час брифінгу 10-го серпня розповів керівник обласного управління охорони здоров’я Микола Суслик.

  За його словами, померли люди, старші 60-ти років. Це – жителі Житомира (4), Бердичева (1), Романівського (1) та Олевського (1) районів, - передає suspilne.media.

  Микола Суслик також сказав, що 98 жителів області, ковід-інфікованих, перебувають у лікарнях на стаціонарному лікуванні. Більшість із них – у важкому або середньому станах. Троє – дуже важких, підключених до апаратів штучної вентиляції легень, 12 – перебувають на кисневій підтримці.

  Загалом, за словами керівника обласного управління охорони здоров’я, за тиждень COVID-19 в області підхопили 206 людей, у тому числі за останню добу – 23.

  Микола Суслик розповів, що тенденція із кількістю захворювань в області невтішна. І за, його словами, якщо далі так триватиме, то Житомир із "жовтої" зони рівня небезпеки поширення COVID-19 може переміститися у "помаранчеву".

  "Відповідно до переліку "зелених", "жовтих", "червоних" та "помаранчевих" зон поширення рівня небезпеки внаслідок COVID-19, визначених Кабінетом Міністрів України 7 серпня, Житомир потрапив у "жовту" зону, деякі райони – у "зелену", але, якщо і далі буде така інтенсивність поширення хвороби, спричиненої коронавірусом, то ми можемо переступити "жовту" зону і перейти у "помаранчеву", - сказав Микола Суслик.

  Загалом, за даними Житомирського обласного лабораторного центру, із початку пандемії в області коронавірусною інфекцією заразилися 2154 особи, з яких 137 - діти. 1524 пацієнти одужали, 45 людей померли.

  За час пандемії в області на COVID-19 захворіли 254 медичні працівники.

Новини Житомира

  

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework