«Житомиртеплокомуненерго» отримало три нові автомобілі у лізінг

  Наприкінці минулого року нам передали аварійно-технічну службу, яка буде обслуговувати всі ІТП, лічильники та, за замовленням балансоутримувача, внутрішньодомові мережі.

   Потенційно у нас на балансі буде близько 200 ІТП. Це великий об’єм роботи, особливо враховуючи, що в мережах є незаконні врізки, переключення, дисбаланс будинків. Для такої роботи у нас є спеціалісти, але не було на чому їздити. Саме тому ми замовили у Укравтомазу 3 нові спеціальні автомобілі. Вони зроблені на базі білоруського шасі та доукомплектовані в Україні всім необхідним обладнанням, яке дозволить перевозити великі деталі, робити самонавантаження.

  Тепер маємо 2 нові аварійні машини. Третя – машина-асенізатор. Вона потрібна, коли аварії відбуваються в підвалі чи в тепловій камері і першочергово потрібно відкачати окріп. Середній об’єм теплової камери – мінімум 10 кубічних метрів. Машина для відкачування теплоносія має бути термоізольована та мати потужні насоси. Машина, яка у нас працювала близько 40 років, морально та фізично застаріла і може відкачати тільки 8 кубів теплоносія. Нова машина розрахована на відкачування 12 кубів теплоносія.

  Одна аварійна машина працюватиме в мікрорайоні Жуйко, друга – в централізованій аварійній службі цілодобово.

  Автомобілі вже в Житомирі та будуть передані на умовах лізингового користування від «Укргазбанку». Збірка спецтехніки частково відбувалася безпосередньо в Україні, що дало можливість значно заощадити кошти. Зокрема, вартість машини-асенізатора 87 тисяч доларів, з них близько половини – це українська складова. Одна аварійно-технічна машина коштує 54 тис доларів, з яких близько 18 тис доларів українська складова.

Новини Житомира

  

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework