Два депутати Житомирської міськради за шість місяців не використали жодної гривні на потреби своїх округів

  За І півріччя 2020 року два депутати Житомирської міської ради не використали жодної гривні з 200 тисяч, які виділяються з міського бюджету кожному народному обранцю для забезпечення потреб виборчого округу.

   Інформація про використані кошти оприлюднена на сайті міської ради, - розповідає zhitomir.info.

  «Економні» депутати – це Олександр Ракович, який очолює фракцію Радикальної партії Ляшка, був першим номером у партійному списку і не має конкретного округу, та Владислав Пучич, який балотувався по округу №31 на Польовій від Блоку Петра Порошенка (зараз позафракційний) й став депутатом в жовтні 2018 року після смерті Володимира Башека.

  Деякі депутати не поспішають витрачати кошти й за січень-червень використали менш ніж 25% від виділеної суми, можливо приберігаючи бюджетні кошти на свою виборчу кампанію, адже 25 жовтня 2020 року відбудуться чергові місцеві вибори. Всі пропозиції депутатів щодо спрямування коштів дивіться тут.

  Отже, не більше 50 тис. грн витратили на потреби виборчих округів, а точніше – на надання матеріальної допомоги: Олександр Величко – 45,5 тис. грн; Костянтин Єремейчук – 3 тис. грн; Геннадій Забродський – 35 тис. грн; Сергій Колесник – 33 тис. грн; Сергій Пидюра – 48 тис. грн. Валерій Шевчук сумарно витратив 43 тис. 481,36 грн: 33 тис. грн – матеріальна допомога, 2 тис. 506,36 грн – придбання мотокоси для ДНЗ №42, 7 тис. 975 грн – придбання будівельних матеріалів для ремонту покрівлі будівлі на вул. Святослава Ріхтера, 46. Василь Шевченко витратив 40 тис. грн: 12 тис. грн – матеріальна допомога, 3 тис. грн – для покращення матеріальної бази міського Центру комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю, 25 тис. грн – матеріали для ремонту електропроводки ОСББ «Князів Острозьких 79». Олександр Черняхович використав 17 тис. грн: 14 тис. – матеріальна допомога, 3 тис. – оплата транспортних послуг громадській організації «Все робимо самі». Іван Фурлет використав лише 2 тис грн – для покращення матеріальної бази міського Центру комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю.

  Інтерактивну карту з депутатами міської ради та округами, які вони представляють дивіться тут

  Зазначимо, що в останній рік каденції кожен з 42 депутатів Житомирської міської ради отримає по 200 тис. грн, які має спрямувати на забезпечення потреб свого виборчого округу. В 2019 році депутатам виділяли по 170 тис. грн й 23 народні обранці більш ніж 100 тис. грн з цієї суми спрямували на матеріальну допомогу. Щодо поточного року, то у І кварталі 2020 року шість депутатів вже встигли використати всі чи майже всі кошти на округи.

Новини Житомира

  

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework