Коростенець викупав собаку в міському фонтані

  Водні процедури собаки потрапили в об'єктиви камер мобільних телефонів жителів міста, які опублікували процес купання в Фейсбук групі Коростень - в твоїх руках !

  Інцидент стався вчора ввечері, 4 серпня, на площі біля міської ради. Як видно на кадрах з відео, молодий чоловік заставив свого чотирилапого вихованця плавати в чаші фонтану, ну а дівчина, яка була з ним поруч - фільмувала процес купання собаки на камеру свого мобільного телефону, - розповідає КОРОСТЕНЬ today.

  Площа біля міської ради дуже популярне місце відпочинку у коростенців, особливо в літній період. Однак, як виявилося туди приходять не тільки відпочити, ще й можуть освіжити свого чотирилапого друга прямо у фонтані. Однак, мало хто знає, що це заборонено…

  Правила утримання домашніх тварин визначені Законом «Про захист тварин від жорстокого поводження», де зазначається, що купати тварин на території міських пляжів та у фонтанах забороняється.

  Нагляд за дотриманням правил вигулу собак відноситься до компетенції патрульної поліції. Якщо власник тварини порушує ці правила, патрульні мають право оформити на дану особу адміністративні матеріали за статтею 154 КУпАП. Санкція цієї статті тягне за собою штраф у розмірі до 51 гривні.

   

Новини Житомира

  

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework