Через епідемію коронавірусу Ольга Богомолець продає свій замок-музей "Радомисль" - ЗМІ

 Внаслідок різкого падіння кількості туристів у замок-музей «Радомисль» (місто Радомишль Житомирської області), які побоюються заразитися тут коронавірусом, власниця музею Ольга Богомолець вирішила продати цей музей. Продаж заплановано на другу половину серпня.

   Про це кореспонденту "Досьє" у Житомирській області повідомило джерело, близьке до керівництва замку-музею "Радомисль".

  «Після того, як навесні з'явилася інформація про те, що людина захворіла на коронавірус саме після відвідин нашого музею, про «Радомисль» в окрузі пішла погана слава. Хоча до цього місцеві жителі пишалися цією пам'яткою, а багато хто ще й годувався від приїжджих туристів. А тепер, незважаючи на всі наші заклики приходити,  ігнорують музей. Ми в «Радомислі» думаємо, що люди просто піддалися паніці. Оскільки підстав для особливих хвилювань немає - наш район займає в області середні позиції. У 20 з гаком разів поступаючись за статистикою захворювання COVID-19 обласному центрові, а також Коростенському, Любарському та іншим районам області», - сказало джерело.

  Нагадаємо, що в березні ЗМІ повідомляли про те, що у хворої на коронавірус 70-річної жінки з Радомишля перші симптоми захворювання з'явилися після того, як вона напередодні відвідувала музей української домашньої ікони в замку-музеї «Радомисль» та цілувала там ікони.

  У лютому, за півтора тижня до візиту хворої до музею «Радомисль», у цьому музеї була група туристів з Італії. Вони також цілували там ікони. «Хтось із цієї групи, можливо, і заніс коронавірус до Радомишля», - припускав тоді один зі співробітників Житомирської ОДА.

  Отримати коментар від власниці замку-музею «Радомисль» Ольги Богомолець з приводу її планів продати в серпні цей музей не вдалося. Разом з тим, опитані нашим виданням фахівці на ринку нерухомості припускають, що пропозиція про продаж такого цікавого об'єкта викличе великий інтерес учасників ринку.

Новини Житомира

  



Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework