У Житомирській області чоловік підпалив свою дружину: як почувається жінка та що загрожує палію

  У Житомирській області під час сварки чоловік підпалив свою дружину. Потерпіла наразі перебуває в опіковому центрі, загрози для її життя немає. Але травми серйозні, надто що найбільше обгоріло обличчя і руки. Сусіди кажуть, що подружжя жило мирно і дружно.  

   Що ж сталося цього разу, йдеться в сюжеті ТСН.

  41-річну Світлану зранку привезли швидкою з райлікарні в обласний опіковий центр. Її облив бензином і підпалив чоловік. Обгоріло 20% тіла. Найбільше - обличчя. Щойно перенесла першу операцію. 

  "Опіки знаходяться в ділянці обличчя, шиї, тулубу і верхніх кінцівок. Сьогодні була проведена операція", - розповів лікар-комбустіолог опікового відділення Житомирської обласної лікарні Сергій Ковалевський.

   У селі Давидівка тільки мови про те, що сталося.

  "Пролетіла поліція, пролетіла швидка і вже близько дев'ятої я дізналася, що таке сталося. Бензином облив і у хаті пожежа була", - говорить жителька с.Давидівка Антоніна Ленянчук.

https://1plus1.video/tsn-19-30/2020/tsn-za-20200730-pid-chas-simejnoyi-svarki-cholovik-obliv-druzhinu-benzinom-i-pidpaliv

  У хаті зараз нікого немає. За господарством доглядають сусідки. Односельчанка Тетяна каже, що їй подзвонила Світлана і благала про допомогу. 

  "І шия, і руки, ми вже з сестрою викликали швидку. Руки встромляла в воду, дуже руки пекли", - говорить жителька с. Давидівка Тетяна Базилюк.

  Жінки кажуть, що подружжя жило мирно, усе робили разом. В обох це вже другий шлюб. В обох померли діти. В Олега син загинув в  АТО, а у Світлани три роки тому померла 20-річна донька. Гроші на її пам'ятник напередодні Світлані завіз колишній чоловік. А теперішній, припускають односельці, приревнував.   

  У поліції теж як головну розглядають версію ревнощів. Потерпіла розповіла, що сварилися, чоловік їй погрожував, а потім хлюпнув бензином і схопився за сірники. 

  "Жінка зрозуміла, що наміри його серйозні, схопилася, але він кинув у неї сірник, від чого одяг відразу запалав", - розповіла Алла Ващенко, керівник відділу зв'язків з громадськістю ГУ НП у Житомирській області.

  Палій зараз під вартою. Йому оголосили про підозру у замаху на вбивство. За ґрати він може сісти на 15 років. 

Новини Житомира

  

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework