Карантин у Житомирі продовжили до кінця літа

  Адаптивний карантин до 31 серпня, – депутати на позачерговому засіданні виконавчого комітету міської ради проголосували за продовження обмежувальних заходів.

   Про це повідомляє ctv.ua.

  «22 липня Кабінет Міністрів прийняв постанову №641, якою продовжив адаптивний карантин до 31 серпня 2020 року. Передбачається 4 рівні епідемічної небезпеки: зелений, жовтий, помаранчевий та червоний. Постанова набирає чинності з 1 серпня і на даний час в рішенні виконкому пропонується зазначити ті заходи, які будуть застосовуватися для будь-якого з цих рівнів обов’язково.

  Тобто до 31 серпня забороняється: перебування в громадських будинках, спорудах, в громадському транспорті без вдягнених засобів індивідуального захисту; перебування на вулицях без документів; самовільне залишення місць самоізоляції, обсервації; проведення масових заходів за участю більше 1 особи на 5 кв. м площі будівлі або території, а також завантаження кінозалів або залів закладів культури понад 50%. При цьому організатори є відповідальними за дотримання дистанції.

  У транспорті так само залишаються тільки сидячі місця. Зазначається також другим пунктом рішення, що в разі погіршення епідемічної ситуації в регіоні та зміни рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19 обмежувальні заходи застосовуються відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів.

  І третім пунктом передбачено, що рішення набирає чинності з 1 серпня 2020 року», – говорить директор юридичного департаменту міської ради Євгеній Черниш.

  Окрім цього, міський голова зазначає, що має звернення від підприємців міста, у яких вони просять дозволити працювати певним закладам (напр., «Острову розваг») із дотриманням усіх карантинних вимог. Сергій Сухомлин до п’ятниці обіцяє розглянути ці звернення та надати відповідь.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework