На стаціонарах у медзакладах Житомирської області від коронавірусу лікуються 58 пацієнтів, один – на ШВЛ

  На стаціонарному лікуванні у медичних закладах Житомирської області перебувають 58 осіб, у яких діагностували COVID-19. Одна людина підключена до апарату штучної вентиляції легень.

   Про це 27 липня під час щотижневого онлайн-брифінгу повідомив прессекретар голови Житомирської облдержадміністрації Юрій Мельник, - зазначає zhitomir.info.

  «На стаціонарному лікуванні перебуває 58 осіб, з них восьмеро – на кисневій підтримці та одна особа – на апараті штучної вентиляції легень. На самоізоляції та амбулаторному лікуванні – 257 осіб. За весь час спостереження у нас захворіло 244 медики. Загальна кількість захворілих дітей – 106», – повідомив Юрій Мельник

  Відповідаючи на запитання журналістів, він розповів про стан немовлят, які народилися у двох жінок, інфікованих COVID-19 (про двох вагітних пацієнток лікарні №1, у яких тест підтвердив наявність в організмі вірусу COVID-19, повідомлялося 3 липня).

  «На щастя, діагноз у новонароджених не підтвердився. Наразі у нас є одна особа (вагітна, – ред.) з підозрою, яка обстежується у лікарні №1 міста Житомира. Стан її задовільний», – повідав Юрій Мельник.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework