Меру Києва призначили нового заступника – начальника юридичного управління підприємства з райцентру Житомирської області

  Київрада призначила нового заступника мера з питань здійснення самоврядних повноважень.

   Про це ввечері 23 липня повідомила пресслужба Київської міської ради, - зазначає zhitomir.info.

  «Сьогодні на пленарному засіданні Київської міської ради депутати погодили призначення Олександра Харченка на посаду заступника голови Київської міської державної адміністрації з питань здійснення самоврядних повноважень. Передбачається, що Олександр Харченко буде координувати діяльність Департаменту комунальної власності міста Києва. Також вибудовуватиме напрямок правової політики», - йдеться у повідомленні.

  Олександр Харченко – за освітою юрист, у 2003 році закінчив Національну юридичну академію України імені Ярослава Мудрого за спеціальністю «Правознавство». Того ж року здобув освіту економіста у Харківській державній академії міського господарства. Трудову діяльність розпочав у 2003 році помічником прокурора Ніжинської міжрайпрокуратури Чернігівської області. Пізніше працював начальником юридичного управління ТОВ «Юридична фірма «Захист» та ТОВ «Менеджмент. Інновації. Розвиток». Із 2006 до 2020 року займався підприємницькою діяльністю у галузі права. З 2018 працює на посаді начальника юридичного управління ПП «ОвручГазАвто». Є депутатом Київської міської ради.

  Зазначимо, що приватне підприємство «ОвручГазАвто» зареєстроване в місті Овруч Житомирської області й займається роздрібною торгівлею пальним. За даними YouControl, фірма за державні кошти постачає пальне лише Овруцькій міській раді та її підрозділам, з лютого 2018 року – на загальну суму 584 тис. 347 грн. Зокрема у 2020 році підписано вісім договорів на постачання пального на загальну суму 286 тис. 637 грн. Всього з 2018 рок

  В 2019 році Олександр Харченко отримав у ПП 125 тис. 476 грн зарплати, підприємницькою діяльністю за минулий рік він заробив значно більше – 985 тис. 700 грн.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework