СДЮСШОР з футболу «Полісся»: як працюватиме спортивна школа з нового навчального року

  Новий навчальний рік у позашкільних закладах  Житомирської міської ОТГ розпочинається з вересня, зокрема й у спеціалізованій дитячо-юнацькій спортивній школі олімпійського резерву з футболу «Полісся» Житомирської  міської ради.

   Як здійснюватиметься набір вихованців до спортивної школи та де відбуватимуться заняття?  Про роботу СДЮСШОР з футболу «Полісся» у новому навчальному році йшлося сьогодні, 23 липня, під час виїзного брифінгу.

  1.Як здійснюватиметься зарахування дітей до СДЮСШОР?

  Зарахування дітей до СДЮСШОР відбувається на підставі заяви батьків. Для цього  необхідно з'явитися до адміністрації школи за адресою: вул. Князів Острозьких, 79а. Жодні  договори чи угоди при зарахуванні до школи НЕ укладаються.  

  З 15 серпня 2020 здійснюватиметься набір юнаків 2014 року народження та добір у групи юнаків 2013 року народження і старших вікових груп.

  «Приємно відмітити, що за підсумками минулого сезону дитячо-юнацької футбольної ліги команди СДЮСШОР «Полісся» (4 вікові групи) у сезоні 2020-2021 року братимуть участь у Вищій Лізі Чемпіонату дитячої ліги України», - зазначалося під час брифінгу.

  Відмічено, що наразі багато дівчат виявляють бажання займатися футболом, і спортивна школа першою в області набрала повноцінну групу фуболісток. На сьогодні у школі  тренується 22 дівчини, віковою категорією 2006-2008 р. н. З 15 серпня також здійснюватиметься  набір у нову групу дівчат - 2008-2010 років народження.

   2. Чи є навчання платним?

  Навчання є безкоштовним для мешканців Житомирської  міської ОТГ. За ініціативи мешканців громади та інших осіб, школі може надаватися благодійна допомога відповідно до діючого законодавства України.

  3. Де відбуваються заняття?

 Практично усі заняття відбуваються на стадіоні «Спартак Арена» і лише в окремих випадках можуть проходити за місцем проживання на майданчиках зі штучним покриттям, які знаходяться на балансі СДЮСШОР.

  4.Хто наразі здійснює керівництво спортивною школою?

 Наказом управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради директором СДЮСШОР з футболу «Полісся» з 16 липня 2020 року призначено Дорошенка Володимира Андрійовича.

  «З 1992 по 2002  був вихованцем ДЮСШ з футболу «Полісся». З 2013 по 2020 рік працював тренером, інструктором-методистом та заступником директора СДЮСШОР з футболу «Полісся». З січня 2020 року виконував обов’язки директора цієї ж спортивної школи», - розповіли про керівника спортивної школи в управлінні у справах сім’ї, молоді та спорту.

  Відзначимо також, що Володимир Дорошенко є і заступником голови Громадської Спілки «Житомирська обласна асоціація футболу» та є головою Комітету арбітрів ЖОАФ (до речі Володимир є єдиним житомирянином серед арбітрів в українській футбольній Прем’єр-лізі).

  5. Про  співпрацю  СДЮСШОР з футболу «Полісся» та  ЗОШ №17.

  Йдеться про  п’ять спеціалізованих  класів з футболу, що відкриті у ЗОШ №17. Така співпраця з навчальним закладом, що розпочалася два роки тому,  за словами  Володимира Дорошенка, дає позитивний спортивний результат. «Діти, які навчаються в  цих класах, мають особливий розклад в навчальному закладі та дворазове тренування зранку та ввечері  на базі спортивної школи…», -  зазначає  Марія Місюрова, заступниця міського голови.  

  В управлінні  у справах сім’ї, молоді та спорту  Житомирської міської ради  акцентують увагу батьків дітей:

  У  Житомирі в останні роки створено ряд громадських організацій та товариств, діяльність яких пов’язана з розвитком дитячого футболу.

  «Хочемо звернути Вашу увагу на те, що певні організації, які не мають жодного відношення до школи, використовують символіку, кольори та логотипи СДЮСШОР з футболу «Полісся» з метою отримання прибутку», - говорить Ірина Ковальчук, начальниця  управління  у справах сім’ї, молоді та спорту. 

  Попри  розвиток конкуренції  між організаціями у сфері дитячого футболу, використання чужої символіки – це зловживання. Тому у профільному управлінні просять батьків  бути уважними до організацій, в назві яких звучать слова «Полісся», «ДЮСШ», та звертати увагу на насторожливі  моменти, а саме:

  1. Пропозиція підписати якусь угоду;
  2. Фіксована абонентська плата;
  3. Реєстрація дітей не на території  адміністрації школи;
  4.  Проведення занять не на стадіоні «Спартак Арена».

  На сьогодні в умовах адаптивного карантину  в СДЮСШОР з футболу «Полісся» проводяться тренування на свіжому повітрі з обов’язковим  температурним скринінгом  перед заняттями та дотриманням протиепідемічних заходів.

Пресслужба міської ради

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework