На дачі під Житомиром ділки обладнали нарколабораторію та виготовляли для збуту амфетамін

  За даними слідства, організовану злочинну групу створив та очолив житель Житомирщини, 1987 року народження, залучивши до протиправної діяльності свою співмешканку та знайомого (1984 та 1991 років народження).

   Прокуратурою Житомирської області затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно організованої злочинної групи у складі трьох осіб за ч.3 ст.307, ч.3 ст. 28, ч.2 ст. 317, ч. 3 ст. 311 КК України (організація та утримання місця для незаконного виготовлення психотропних речовин, незаконне придбання, зберігання та перевезення прекурсорів з метою їх використання для виготовлення амфетаміну, виготовлення, зберігання, перевезення з метою збуту психотропної речовини – амфетаміну організованою групою в особливо великих розмірах).

  У нарколабораторії, обладнаній у садовому будинку дачного кооперативу, де й проживали, учасники організованої групи з листопада 2019 року по січень 2020 року виготовляли амфетамін для збуту наркозалежним особам.

  Під час обшуку у будинку правоохоронці виявили та вилучили наркообладнання для виготовлення психотропної речовини, майже 100 г амфетаміну, що вважається особливо великим розміром та прекурсори.

  Як повідомлялося раніше, з метою збереження речових доказів та забезпечення подальшої конфіскації, накладено арешт на вилучені психотропні засоби – амфетамін, два легкових автомобілі марки «Ауді А6» та «Ауді А3», грошові кошти на суму 60 тис грн, 1150 доларів США, 150 ЄВРО, мобільні телефони, тощо.

  Досудове розслідування проводило ГУНП в області.

  Наразі справу скеровано до Житомирського районного суду.

  Публічне обвинувачення у суді підтримуватиме прокуратура Житомирської області.

Пресслужба прокуратури Житомирської області

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework