За збут наркотичних та психотропних речовин судитимуть начальника сектору протидії наркозлочинності в Житомирській області

  Прокуратурою Житомирської області, у межах процесуального керівництва, затверджено обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом незаконного придбання, зберігання з метою збуту особливо небезпечних наркотичних засобів та психотропних речовин, незаконного збуту особливо небезпечних наркотичних засобів, а також за фактом повторного незаконного збуту наркотичних засобів, вчиненого керівником підрозділу правоохоронного органу.

  14 липня 2020 року, обвинувальний акт за ч. 2 ст. 307 КК України скеровано до суду.

  За даними слідства, начальник одного з міжрайонних секторів Управління протидії наркозлочинності ГУНП в Житомирській області протягом вересня-жовтня минулого року незаконно зберігав з метою збуту та збував наркотичні засоби і психотропні речовини.

   Зокрема, у ході проведених слідчих (розшукових) дій правоохоронцями задокументовано збут 36-річним капітаном поліції двох пакетів макової соломи загальною вагою 107 г та метадону вагою 0,116 г.

  Крім цього, під час затримання 05.10.2019 у нього виявлено та вилучено 7 пакетів з наркотичним засобом - метадоном загальною вагою 0,68 г та один пакет з психотропною речовиною – амфетаміном масою 0,35 г.

  Досудове розслідування проводило територіальне управління ДБР у місті Хмельницькому за оперативного супроводу Управління внутрішньої безпеки в області ДВБ Нацполіції України.

  Справу розглядатиме Бердичівський міськрайонний суд.

  Публічне обвинувачення підтримуватиме прокуратура Житомирської області.

  Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба прокуратури Житомирської області

Новини Житомира

  

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework