Маска кличуть в Житомир, щоб побачити музей Корольова

  Нещодавно американський бізнесмен, CEO Spacex, Ілон Маск поділився думками щодо діяльності українського конструктора ракетно-космічних систем Сергія Корольова. Маск назвав українця "одним з найкращих".   

  Українське посольство в США нагадало Маскові, що у Житомирі є пізнавальний музей, присвячений діяльності Сергія Корольова. Тож дипломати пропонують бізнесменові відвідати Житомир та на власні очі побачити цей музей, - пише 24tv.ua.

  "У рідному місті інженера Житомирі є чудовий музей Корольова. Ласкаво просимо, приходьте та подивіться", – звернулись у посольстві до Маска.

  Маск та Корольов

  Нещодавно Ілон Маск розповів, що мав розмову зі сім'єю легендарного конструктора. Також він додав, що вважає Сергія Корольова Корольова одним із найкращих.

  До речі, у своєму твіті Маск написав прізвище інженера українською та російською мовами – "Корольов / Королёв".

  Що відомо про Сергія Корольова?

  Це український та радянський інженер у галузі ракетобудування та космонавтики. Його вважають основоположником практичної космонавтики.

  Саме під його керівництвом було запущено першу міжконтинентальну балістичну ракету, перший штучний супутник Землі, а також здійснили перший політ людини в космос.

Новини Житомира

 

 

Последнее изменение Четверг, 16/07/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework