На Польовій у Житомирі задимівся новий тролейбус, нещодавно куплений у Білорусі

  Вдень 7 липня у Житомирі задимівся тролейбус.

  Відео такого змісту у Facebook-групі опублікував користувач Вадим Кузьменко. Автор посту уточнив, що тролейбус №1А задимівся, рухаючись вулицею Космонавтів, неподалік школи №22 (мікрорайон Польова).  Судячи з відео, вийшов з ладу один з нових тролейбусів, нещодавно закуплених у Білорусі, - додає zhitomir.info.

  У КП «Трамвайно-тролейбусне управління» в коментарі Житомир.info сказали, що подія трапилася не в Житомирі.

  «А ви впевнені, що це Житомир? Номери на автомобілі, що стоїть, – київські. У нас там тролейбуси сьогодні ходять на «двійці», «трійці» та «одиничці». У нас такого лісу за лінією немає ніде по цих маршрутах. Це не Житомир. І на передній частині тролейбуса у нас набиті інвентарні номери, а тут їх немає», – запевнив начальник служби руху Житомирського трамвайно-тролейбусного управління Руслан Галіцький.

  Втім згодом заступник мера Олександр Шевчук у коментарі Житомир.info підтвердив, що інцидент стався у Житомирі.

  «Тролейбус рухається автономним ходом. Поки говорити про щось дуже рано. Керівник підприємства та інженер уже знають (про ситуацію). Він своїм ходом має доїхати до ТТУ, і далі вже будемо визначитися, що трапилося», – сказав Олександр Шевчук. Він уточнив, що внаслідок події ніхто не постраждав.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework