У Житомирі в поліклініках та амбулаторіях почали надавати планову допомогу

  З 1 липня у Житомирі поліклініки та амбулаторії почали приймати відвідувачів та надавати планову медичну допомогу. У поліклініку лікарні №2 пацієнтів запускають по чотири людини. Медики розподіляють потоки людей, щоб не було скупчень.

 

  Про це Суспільному розповів заступник головного лікаря поліклініки лікарні №2 Віктор Шрамко. За його словами, у лікарні дотримуються карантинних обмежень і відновили електронний запис до профільних лікарів:

  "У нас діє масковий режим, розгалужуємо пацієнтів, щоб була дотримана дистанція. Сімейні лікарі дають паперові або електронні направлення, потім відвідувачі підходять до реєстратури, їм виписують направлення до спеціалістів. Таким чином людина знає, куди і на котру годину їй потрібно прийти на прийом. Ми зробили такий розподіл потоків, що люди, які приходять до сімейних лікарів, заходять направо, а відвідувачі, які прийшли до вузьких спеціалістів, йдуть у ліве крило".

У Житомирі в поліклініках та амбулаторіях почали надавати планову допомогу

  При вході у поліклініку працівники слідкують за дотриманням карантинних вимог та контролюють, щоб не було скупчень людей, каже медична працівниця Ганна Олішевська:

  "У першу зміну у нас працює чотири реєстратори. Ми запускаємо людей по одному на ці чотири реєстраційні вікна. Якщо люди відійшли, то кличемо наступних, запитуємо, до якого вони прийшли спеціаліста, і відправляємо на ці ж вікна. Так почергово ми запускаємо людей. Є люди з талончиками, яких ми пропускаємо без черги. Якщо люди йдуть за аналізами, то ми туди їх впускаємо по чотири людини. Ми дотримуємося карантину, змушуємо відвідувачів одягати маски, щоб вони закривали рот і ніс, тому що ще триває карантин і люди самі себе мають захищати".

  Відвідувачка Анна Таранюк каже, що електронний запис до лікаря в неї не працював, але на обстеження до гінеколога її пустили:

  "Прийшла на огляд до гінеколога, оскільки мені був призначений запис на повторний огляд. Електронний запис поки не працює. Можливо, якісь технічні неполадки".

  Житомирянка Марія Довгалюк розповіла нашому кореспонденту, що прийшла на прийом до гастроентеролога, попередньо зателефонувавши сімейному лікарю:

  "Я зареєструвалася через електронний запис до гастроентеролога. Спочатку передзвонила своїй амбулаторній медсестрі, вона сказала, що сьогодні вже можна записатися. Тому хочу в реєстратурі взяти талончик".

Автор: Володимир Шолдрук

Камера: Ігор Грач

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework