Житомирянам на замітку: Стали відомі терміни призовів і звільнення строковиків в запас на 2017

Президент України Петро Порошенко підписав указ «Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2017 році».

Про це повідомляє прес-служба глави держави, передає «Слово і Діло».

Призов на строкову військову службу чоловіків 20-27 років буде проходити в квітні - травні та жовтні - листопаді 2017 року.

«Із Збройних сил України, інших військових формувань, Держспецслужби транспорту, військовослужбовці-строковики, які мають ступінь вищої освіти «спеціаліст» або «магістр» та вислужили встановлені строки строкової військової служби, будуть звільнені в запас у травні - червні та в жовтні - листопаді 2017 року», - сказано в повідомленні.

Інші військовослужбовці-строковики, які вислужили встановлені строки, будуть звільнятися в запас в квітні - червні і в жовтні - грудні цього ж року.

Президент своїм указом також доручив Кабінету міністрів України визначити чисельність українців, які підлягають призову на строкову службу, та обсяги видатків для проведення чергових призовів в поточному році.

Всі Новини Житомира

Прочитано 2219 раз

Последнее изменение Воскресенье, 26/02/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework