Табаков, Муха і «піккардієць» Нудик озвучили український мультфільм про Водохреща. ВІДЕО

Традиційно на зимові свята компанія «АРТ-Відео» дарує дітям мультфільми із зірковою озвучкою.

У минулі роки були презентовані серії «Різдвяної Казки» про Миколая та Різдво. А цьогоріч – прем’єра мультика про ще одне свято із Різдвяного циклу – Водохреща. Цю анімаційну історію, як і дві попередні, озвучили співаки Павло Табаков, Оксана Муха та Ярослав Нудик (вокальна формація «Піккардійська Терція»).

На свято Водохреща улюблені казкові герої «Різдвяної Казки» заговорили відомими голосами: Ангел – співачка Оксана Муха, Чортик – володар титулу «Голос країни» Павло Табаков, Чортова Бабця та Господар – учасник вокальної формації «Піккардійська Терція» Ярослав Нудик. Співаки перевтілились у яскравих мультперсонажів - й пережили їхні йорданські пригоди. Тут варто додати, що співочо-мультяшний колектив Павла, Оксани та Славка озвучує зимові мультфільми уже третій рік поспіль.

- Це велика радість працювати над чимось, що створюється для дітей, - каже співак Павло Табаков. – До того ж, ці мультфільми – українського виробництва, що також дуже цінно.

- Діти – найкращі критики, їх не надуриш, не введеш в оману, - зауважує співачка Оксана Муха. – Вони одразу скажуть: подобається чи не подобається. Попередні серії «Різдвяної Казки» мій син Данилко дивився із задоволенням – і все питав, коли ж наступна частина.

- Гарна традиція склалася – щороку напередодні зимових свят ми з колегами озвучуємо українські мультфільми, - додає «піккардієць» Ярослав Нудик. – І щороку ця робота – дуже творча й натхненна.

Озвучення мультфільму «Водохреща» («Йордан») було здійснено на львівській студії звукозапису «FONіЯ records». Мультфільм створено компанією «АРТ-Відео» (продюсер – Едуард Занюк, режисер - Сергій Гармаш, сценарист – Тарас Микітчак). У «Різдвяній Казці» звучать твори у виконанні хорової капели «Дударик».

Прем’єра чергового мультфільму із серії «Різдвяна Казка» відбудеться на Водохреща, 19 січня, на телеканалах України, а також у мережі. Крім того, мультиплікаційну історію буде представлено у всіх основних осередках української діаспори: щоб і українські діти у всьому світі мали подарунок на Зимові свята!

 

 

 

Прочитано 2467 раз

Последнее изменение Среда, 18/01/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework