Опубліковано відео місця на території Коростенської лікарні, де знайшли тіло дідуся, який помер за загадкових обставин

  Онучка опублікувала відео місця на території Коростенської лікарні, де у ямі знайшли тіло 70-річного дідуся, який зник і мав підозру на коронавірус.

 

  Відео Наталя Гонгало розмістила на власній сторінці у Фейсбук, - передає korosten.today.

  "Людина котра була під кисневою маскою із температурою сорок і тиском, мала здійснити ось такий маршрут. Повністю скотитися і не отримати жодної гематоми, тому що крові на обличчі немає. Можливо так могло статися, тому що людину уже метровою сюди кинули. Але я не буду запевняти, бо я не лікар і не знаю. Лікарі верещали, що там є булижник і в нього пробита голова. Але слідчий сказав нам, що жодного удару по голові в нього немає. В нього немає жодного кровопотьоку. Єдине що синє в нього - одна сторона. Як тут опинилася людина з підозрою на коронавірус, тиском і високою температурою - залишається загадкою для всіх насІ мабуть таки залишиться, тому що правду знає лише одна людина і її вже немає. Точніше правду знають декілька людей, але вони вже не скажуть. Наш дідусь ніколи не був екстремалом і ніколи не займався таким от перелазаням. Тут навіть і мені перелізти важко, а у дідуся були хворі ноги і він точно цього не робив. Нехай все це буде на вашій совісті - лікарі центральної Коростенської лікарні. На жаль людину не повернеш, на жаль", - коментує знімаючи відео місця, де було знайдено тіло її мертвого дідуся.

  Нагадаємо, що в Коростені за загадкових обставин помер дідусь із підозрою на коронавірус.

  В п'ятницю 26 червня 70-річного чоловіка госпіталізували до Коростенської лікарні, але коли рідні прийшли його провідати - виявилось, що в лікарні його немає.

  Ну а вже вчора, 27 червня, дідуся знайшли мертвим за корпусом пологового будинку.

  Випадок смерті пацієнта з підозрою на Ковід-19 на території міської лікарні підтвердив начальник відділу охорони здоров'я виконкому Коростенської міської ради Микола Заєць.

  "На превеликий жаль, вчора мав місце випадок смерті пацієнта з підозрою на Ковід-19 на території лікарні. Перш за все висловлюю слова співчуття рідним. По даній ситуації проводиться службове розслідування, по результатах - проінформуємо", - написав на власній сторінці у Фейсбук Микола Заєць.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework