На Житомирщині померли ще двоє людей з коронавірусом

  На Житомирщині зафіксували ще дві смерті пацієнтів, які хворіли на COVID-19. Також за добу, 27 червня, коронавірус підтвердили у 25 жителів області. Одужали п'ятеро людей.

  Такі дані подає пресслужба Житомирської облдержадміністрації із посиланням на Житомирський обласний лабораторний центр. Наразі Суспільне з'ясовує докладнішу інформацію.

  Загалом, в області на коронавірус захворіли 1396 жителів, 753 з яких одужали, 29 – померли.

  За інформацією "Обласного центру громадського здоров'я", станом на 27 червня у закладах охорони здоров’я першої хвилі з 544 ліжок, визначених для госпіталізації пацієнтів з COVID-19, зайняті хворими на коронавірус – 95 (3,2% від загальної кількості ліжок). У закладах охорони здоров’я другої хвилі – із 155 ліжок для госпіталізації пацієнтів з COVID-19 хворими на коронавірус не зайняте жодне (0% від загальної кількості ліжок).

  ОНОВЛЕНО:

  За інформацією з офіційного Telegram-каналу "Коронавірус_Житомирщина" Житомирської облдержадміністрації, двоє померлих від COVID-19 – це жителі Житомира. Найбільше випадків коронавірусу за добу, 27 червня, підтвердили в Житомирі – 7 та в Житомирському районі – 5. Троє людей захворіли в Черняхівському районі, по двоє – в Новоград-Волинському, Баранівському, Любарському та Бердичівському районах і по одному – в Коростені та Лугинському районі. Вік хворих: від 13 до 68 років.

  27 червня одужання від коронавірусу підтвердили у п'яти жителів Олевська, Романова, Попільні, Черняхова.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework