"Житомирводоканал" планує відключити в місті водопостачання на 36 годин

  4 липня "Житомирводоканал" планує відключити в місті водопостачання на 36 годин. За цей час на мережах Житомира мають замінити 6 засувок діаметром 1000 міліметрів.

   Про це в прямому ефірі програми "Тема дня" на Суспільне.Житомир повідомив директор "Житомирводоканалу" Андрій Нікітін:

  "Хочу попередити всіх, що на 4 липня заплановане велике відключення водопостачання. Відключення пов'язане з роботами очисних споруд. Ми планували сьогодні (24 червня – ред.) запросити всіх журналістів на об'єкт, який буде реконструюватися, для того, щоб показати, чому ми маємо аж на 36 годин зупинити водопостачання. Проте через дощ ми все відмінили, плануємо зробити це наступного тижня. Два величезні павільйони, шість засувок діаметром 1000 міліметрів".

  Андрій Нікітін каже, що найбільше часу займе спуск води та, власне, самі демонтажні і монтажні роботи. Саме для цього, з його слів, треба зробити зупинку водопостачання.

  "Якщо ви мене запитаєте, чи можемо ми обходитися без великих зупинок водопостачання в місті, то так – в принципі, можемо. Але в нас є можливість змінювати багато засувок і після цього замінювати багато трубопроводів. Моя особиста думка: краще пережити одну таку зупинку або декілька зупинок в рік, зробити багато за цей період часу і рухатися швидше, аніж кволенько – по одній засувочці. Я вважаю, що це несерйозно", – сказав Андрій Нікітін.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework