У Житомирі завершують заміну труб на виході з котельні, яка обслуговує лікарню та більше 25 будинків

  "Житомиртеплокомуненерго" завершує заміну труб на виході з котельні на Жуйка, яка обслуговує лікарню та більше 25 будинків. Відремонтована теплова мережа працюватиме надійніше – з меншими втратами тепла та витоками теплоносія.

   Котельня на вулиці Жуйка обслуговує більше 25 будинків та міську лікарню №1. Технічний директор "Житомиртеплокомуненерго" Петро Сергійчук розповів Суспільному, що труби діаметром 325 сантиметрів замінили на ділянці довжиною 250 метрів. Роботи тривали впродовж двох тижнів:

  "Втрати тут – 30%, тут – до 5%. Ось така різниця. На сьогоднішній день заборонено використовувати мінвату, руберойд, а тільки попередньо ізольовану трубу. Це саме сучасне. Ми міняли перехід на одній ділянці на вулицях В. Бедичівська- Гагаріна. Друга ділянка, десь до кілометра, міняли по самій лікарні. Зараз міняємо третій відрізок. Це ті роботи, які ми проводимо у цьому році. У минулому році ми загалом поміняли 2 з половиною кілометри теплотраси. В цьому році ми вже замінили два з половиною кілометри теплотраси і ще лишилося 2 кілометри 200 метрів. До початку опалювального сезону ми маємо замінити увесь відрізок".

  Окрім робіт на вулиці Жуйка, підприємство "Житомиртеплокомуненерго" спільно зі столичною підрядною організацією "Прогрес-92" ремонтує тепломережі на вулицях Ріхтера, Шевченка та інших 30 об'єктах міста.

  "Жуйка, Ріхтера, Шевченка – на 35 мережах виконуємо роботи за спільного фінансування Європейського Банку та міста Житомира. Місто Житомир має дофінансувати 27 мільйонів гривень за часткову оплату робіт, які виконує підприємство. Європейський Банк вже виділив 3,4 мільйона євро на матеріали та виконання робіт", – розповів директор "Житомиртеплокомуненерго" Дмитро Рогожин.

Автор: Леонід Харшан

Камера: Ігор Грач

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework