У Бердичеві під час відеостріму з вікна випав чоловік. Він загинув

  19 червня у Бердичеві з вікна п’ятого поверху випав 36-річний житель Черняхівського району. Після падіння чоловіка госпіталізували, згодом він помер від отриманих травм. Поліція відкрила кримінальне провадження.

  Про це повідомила пресслужба Нацполіції Житомирської області. За їхньою інформацією, загиблий чоловік брав участь у прямій трансляції для відеоблогу. У якийсь момент чоловік вийшов з кімнати. Коли інші учасники відео згадали про нього, померлого вже не було в квартирі, - зазначає suspilne.media.

  Повідомлення про подію надійшло до Бердичівських поліцейських о 10 годині ранку від медиків "швидкої", які надавали постраждалому допомогу. Згодом від отриманих ран чоловік помер. У поліції кажуть, що обставини смерті свідчать про падіння з вікна п’ятого поверху.

  На момент обшуку в квартирі – з вікна якої випав померлий – там знаходилося троє жінок. Їх доставили до Бердичівського відділу поліції для надання показів. З квартири було вилучили комп’ютерне та Інтернет-обладнання.

  Попередньо поліцейські вивчили записи відеостріму і, за наявною у них інформацією, падіння чоловіка могло бути нещасним випадком.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework