Як медик Інеса бійцю серце запускала

  Якщо до компетентності лікаря додати щирої ввічливості, світлої душі, витонченого жіночого стану та вроди і величезну купу добра, тоді вийде начальник лікувального відділення 30 окрема механізована бригада ім. князя Костянтина Острозького капітан Євдощук – Інесса Мірошниченко.

  Про це розповідає Оперативне командування “Північ”.

 Історія Інеси почалась з села Степок Андрушівського району Житомирської області, де народилась у чесній, щасливій сім’ї медичної сестри та приватного підприємця. З дитинства мріяла лікувати людей як мама, та із захопленням дивилась на військових, які приїздили з військової частини Повітряних сил, що дислокувалась в сусідньому селі. Зважаючи на свої дитячі враження і захоплення, отримавши золоту медаль за навчання в школі, Інесса в 2006 році вступає до Вінницького Національного медичного університету, а по закінченню, у 2012-у до Військової медичної академії м. Києва.

    Вже в 2015 році, після довгих 9-ти років навчання, нашій військовій частині пощастило отримати ще одного молодого талановитого офіцера медичної служби, тоді старшого лейтенанта, Євдощук – Мірошниченко. За час служби, Інесі Володимирівні довелося виконувати завдання в зоні ООС на Світлодарській дузі та в Гірському.

   – Що найяскравіше пригадується з ротацій?

   – З Світлодарської дуги позитивно згадується колектив місцевої лікарні та надзвичайно вдячні місцеві пацієнти, яким також приходилось надавати допомогу. Були несподівані їхні прояви вдячності оберемками квітів, теплих слів та сліз.

   Вже в Гірському ніколи не забуду тих переживань і ридань, коли важкопораненому бійцю вдалось в результаті дефібриляції знову запустити серце, і важкому суму через те, що вже у військовому шпиталі йому вижити не вдалось… Надзвичайно важко переживаю кожну втрату частини. Ці спогади на все життя. Дуже боляче за цих хлопців.

  – Чи є щось, у службі, що Вам не підсилу?

  – Мені нестерпна лише розлука з сім’єю. Вірю, що колись, все-таки вдасться більше часу проводити з сім’єю.

  “Хочу привітати усіх медичних працівників з професійним святом. Сьогодні у нас не прості часи, хоча простих і не згадаю. Але разом з тим, хочу вірити і мрію, про гарне забезпечення, вмотивовані кадри. Нехай всі будуть здоровими! Сил, добра і миру!».

img 9024 1536x1024

Новини Житомира

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework