Житомирські депутати затвердили реконструкцію Нового бульвару, радник мера «кнопкодавив»

  Депутати затвердили проєкт-переможець конкурсу на кращий загальноміський громадський проєкт Житомирської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік.

   Рішення ухвалили на черговій сесії міської ради 18 червня, - повідомляє zhitomir.info.

  «З метою впровадження інноваційних механізмів залучення громадськості до налагодження системної взаємодії з органами місцевого самоврядування та проведення процедури голосування за подані проєкти виконавчих органів Житомирської міської ради на кращий загальноміський громадський проєкт Житомирської міської ОТГ, відповідно до ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила затвердити проєкт «Реконструкція території благоустрою бульвару Нового в місті Житомирі» як такий, що набрав найбільший відсоток голосів під час голосування за кращий загальноміський громадський проєкт Житомирської міської об’єднаної територіальної громади. Управлінню капітального будівництва міської ради включити проєкт, що переміг під час голосування, до міської цільової програми на 2020 рік», - йдеться у проєкті рішення.

  Питання викликало жваве обговорення серед депутатів: меру закидали лобіювання проєкту реконструкції Нового бульвару, який і став переможцем, говорили про незначну кількість житомирян, які взяли участь у голосуванні, зауважували, що рекламна кампанія щодо голосування були провалені.

  «Пропоную зняти проєкт рішення й підтримати пропозицію гуманітарної комісії: не вносити в програму цей проєкт, як проєкт-переможець конкурсу, а лише виділити гроші УКБ на його реалізацію», - пропонувала голова гуманітарної комісії Наталія Леонченко.

  Цю пропозицію підтримали лише 20 депутатів.

  Врешті, за проєкт рішення проголосували 27 депутатів – рішення прийняте.

  На трансляції засідання під час голосування за проєкт рішення в цілому видно, як депутат від Блоку Петра Порошенка, радник мера Олександр Черняхович голосує спочатку за себе, а потім за колегу. Зазначимо, що місце, де натискав кнопку Черняхович, зазвичай займає голова бюджетної комісії Юрій Мойсеєв.

Новини Житомира

 

Последнее изменение Четверг, 18/06/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework