На Житомирщині лісова охорона встановила лісопорушників за «гарячими» слідами

  13 червня близько 7-ї години ранку помічник лісничого Покровського лісництва Олевського лісгоспу в лісовому кварталі виявив самовільне рубання 5 дерев сосни.

  Повідомивши лісничого про подію, лісівник помітив свіжі сліди кінної підводи, якою, ймовірно, і вивозили незаконно добуту деревину, так як ті були зовсім свіжі.

  Відсідкувавши шлях вищеназваного транспортного засобу, чоловік виявив лісопродукцію на подвір’ї одного із жителів села Купеля Рокитнівського району Рівненської області.

  Повідомивши про факт крадіжки Олевський відділ поліції, на місце події виїхали спеціалісти лісгоспу разом зі слідчо-оперативною групою.

  А тим часом троє мешканців вищезазначеного села, помітивши помічника лісничого, стали завантажувати лісопродукцію та вивозити її з подвір’я на поле неподалік, та ще й бензопилами порізали на сортименти різної довжини. Весь цей процес помічник лісничого фільмував на мобільний телефон.

  Близько 9-ї години на місце події прибула СОГ Олевського ВП. Було встановлено місце перебування осіб , причетних до скоєння лісопорушення, проведено їх опитування, вручено повістки про виклик до Олевського ВП.

  Лісопродукцію вилучено та доправлено до ДП «Олевське ЛГ», відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.


Прес-служба Житомирського ОУЛМГ

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework