Держпродспоживслужба: на ринку в Житомирі частина покупців нехтує правилами карантину

  У Житомирі Держпродспоживслужба перевірила Житній ринок на дотримання вимог карантину. Нехтування масками та відсутність рукавичок – основні порушення, які виявили перевіряючи.

   У спільному рейді взяли участь предствники Держпродспоживслужби та дирекції ринку. Продавців перевіряли на наявність дезінфікуючих засобів, масок та рукавичок, - розповідає suspilne.media.

  Працівниця Держпродспоживслужби Людмила Журавська розповіла, що частина відвідувачів нехтує правилами безпеки:

  "Головна проблема у роботі ринків – відсутність санітарної культури у людей. Ось ми зараз спілкувалися з людьми про те, чому вони ходять без масок. Дехто відповідає, що не вірить в коронавірус, інші – що не мають в ній ходити, ще декому незручно. Таких людей більшість".

Держпродспоживслужба: на ринку в Житомирі частина покупців нехтує правилами карантину

  Керівник міського відділення Держпродспоживслужби Василь Кравченко розповів Суспільному, що під час перевірки вони складають акт санітарно-епідеміологічного обстеження об'єкта:

  "Зауваження, які усуваються одразу або протягом певного часу ми не фіксуємо. Результати заповненого акту ми віддаємо адміністрації ринку, щоб вони виправили ситуацію, і ставимо до відома виконавчі органи державної влади".

  За словами Василя Кравченка, такі рейди мають переважно профілактичний характер. Раніше їх проводили два-три рази на день. Тепер перевірка триває постійно.

Автор: Леонід Харшан

Камера: Ігор Грач

Новини Житомира

 

Последнее изменение Вторник, 16/06/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework