Інформація про масове захворювання на COVID-19 в 95 бригаді не підтвердилася

  У Житомирському військовому шпиталі спростували інформацію про захворювання на коронавірус серед військових 95 окремої десантно-штурмової бригади. Лікарі кажуть, що військових перед відправкою в зону ООС і після прибуття на місце, відправляють на двотижневу обсервацію.

 

  Про це Суспільному розповів керівник Житомирського військового шпиталю Олександр Серебряков:

  "Інформація абсолютно недостовірна. В 95 бригаді і взагалі серед десантників в частинах, що дислокуються на території Житомирської області, жодного хворого на COVID-19 немає. Був один військовослужбовець контактний по родині, у якого ПЛР-тест підтвердив коронавірус. Він знаходився вдома на самоізоляції, і при повторному дослідженні результат на тест був негативний. Більше випадків серед десантників не було. Наш шпиталь забезпечений у повному обсязі засобами захисту, а вся інформація є відкритою, в тому числі, і та, що стосується упереджувальних заходів військовослужбовців, які їдуть та повертаються із зони ООС. Перед від'їздом та після прибуття на місце військові обов’язково протягом двох тижнів перебувають на обсервації. Близько 10 відсотків особового складу тестуються".

  Зазначимо, що інформацію про підозру масового захворювання на коронавірус в 95 бригаді журналістам Суспільного в приватній розмові повідомили самі військові 95 бригади.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework