Шість травмованих і один загиблий: у Ружинському районі моторошна ДТП. ФОТО

  Дорожньо-транспортна пригода сталася 12 червня близько 22:50 на автодорозі «Кременець – Біла Церква – Ржищів», поблизу с. Мовчанівки Ружинського району.

  Через лобове зіткнення автомобілів «Volkswagen Passat» та «Suzuki Grand Vitara» травми отримали шестеро людей та один чоловік загинув. Нині розпочато досудове розслідування.

  За попередньою інформацією, 45-річний водій автомобіля «Volkswagen Passat»,  житель Вінничини, при об’їзді мотоблоку із причепом, завантаженим сіном, що рухався у попутному з ним напрямку, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з «Suzuki Grand Vitara» під керуванням 53-річного жителя Київщини.

  У результаті дорожньо-транспортної пригоди від отриманих травм у лікарні помер 74-річний пасажир «Volkswagen Passat». Також до медичного закладу госпіталізовані з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості водії обох авто та 26-річний керманич мотоблоку, а ще три пасажири з автомобіля «Suzuki Grand Vitara», 1970, 1989 та 2013 років народження.

  Нині слідчі встановлюють усі причини та обставини пригоди у рамках розпочатого кримінального провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Відділ комунікації поліції Житомирської області

Новини Житомира

 

Последнее изменение Вторник, 16/06/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework