Прибираючи в господарчій будівлі, власники знайшли всередині артснаряд

  12 червня група піротехнічних робіт Управління ДСНС України у Житомирській області знищила чотири боєприпаси часів минулих війн. Усі небезпечні знахідки виявлено у Коростенському районі.

   Перший виклик до Служби порятунку «101» надійшов із с. Грозине. Фермери проводили земляні роботи на полі, очищуючи ділянку. Трактор зачепив три підозрілі металеві предмети. Фахівці ДСНС, які прибули до місця виклику, ідентифікували знахідки як три артилерійські снаряди калібром 105 мм часів минулих війн.

  Інший виклик зафіксовано безпосередньо з Коростеня. Люди переїхали до нового домоволодіння. Прибираючи в господарчій будівлі, вони відшукали всередині артснаряд калібром 152 мм. Як з’ясувалось, попередній власник використовував снаряд як наковальню. 

  Якщо ж Ви виявили підозрілий предмет, то запам’ятайте як діяти: одразу припиніть всі роботи на місці виявлення знахідки; попередьте про предмет осіб, які знаходяться поруч; відійдіть на безпечну відстань; позначте місцезнаходження знахідки і по можливості обгородіть її; повідомте оперативні служби за номерами «101» та «102». Ні в якому разі не чиніть ніяких маніпуляцій з боєприпасами.

У ДСНС України у Житомирській області

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework