В департаменті Житомирської ОДА не знайшли проєкт реконструкції драмтеатру вартістю 1,4 млн грн й звернулися до поліції

  До Житомирського відділу поліції надійшли матеріали з Управління стратегічного розслідування ДСР НПУ в Житомирській області щодо звернення директора департаменту регіонального розвитку Житомирської облдержадміністрації на неправомірні дії посадових осіб департаменту й за даним фактом 22 лютого 2020 року до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 364 КК України.

  Про це зазначається в ухвалах Богунського районного суду м.Житомира, якими слідчим наданий доступ до речей та документів, що знаходяться у володінні департаменту регіонального розвитку ОДА та виконавця робіт – київського ТОВ «Група «Гарант». Мова йде про укладений 10 грудня 2018 року договір на виконання робіт із виготовлення проєкту документації будівництво об`єкту: «Реставраційно-ремонтні роботи по будівлі Житомирського академічного українського музично-драматичного театру імені І.Кочерги», - зазанчає zhitomir.info.

  «Станом на 07.02.2020 в розпорядженні ДРР ЖОДА відсутні 4 примірники проекту будівництва на паперових носіях, 1 примірник на електронному носії, 1 примірник оригіналу висновку експертизи. Отже, гроші в сумі 1 398 379,66 грн. отримано, тобто фактично присвоєно ТОВ «Група «Гарант», проте будь-які матеріальні докази передачі Замовнику його представнику примірників проекту будівництва та висновку експертизи відсутні», - йдеться в ухвалі суду.

  Частина 1 статті 364 Кримінального кодексу України (Зловживання владою або службовим становищем) передбачає покарання у вигляді арешту на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, із штрафом від 250 до 750 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 4 тис. 250 грн до 12 тис. 750 грн).

 Скріншот з ухвали Богунського райсуду від 17.04.2020 р.

  Нагадаємо, наприкінці вересня 2019 року генеральний директор Житомирського академічного українського музично-драматичного театру ім. І. Кочерги Наталія Ростова розповідала, що очікуваної реконструкції не буде, хоча проєктно-кошторисна документація сьогодні вже готова і пройшла експертизу.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework