У Житомирі до смерті побили чоловіка

  Подія сталась 7 червня в обласному центрі. До поліції надійшло повідомлення про смерть у лікарні невідомого чоловіка із серйозними травмами. Правоохоронці встановлюють особу потерпілого та розшукують підозрюваного у спричиненні йому тяжких тілесних ушкоджень.

  Працівників міського відділу поліції медики обласної лікарні сповістили про смерть невідомого чоловіка, якого уранці цього ж дня з двору одного з будинків по вул. Короленка у Житомирі було доставлено до реанімаційного відділення каретою «швидкої».

  Першочергово під час огляду у потерпілого були діагностовані гематоми на голові. Фахівці судово-медичної експертизи виявили у загиблого тяжкі травми черепа та перелами ребер, що й призвело до смерті.

  Першочергово поліцейські опитали жителів сусідніх обійсть на вулиці. У результаті зі слів свідків попередньо з’ясовано, що загиблий називався Олександром. Напередодні увечері він прийшов до одного з будинків і вимагав відчинити йому двері. Також відомо, що за деякий час між ним і 24-річним житомирянином, який з’явився на місці події згодом, сталась словесна суперечка, в її ході молодик і завдав невідомому чоловікові серйозних ушкоджень.

  Нині у рамках розпочатого за ч.2 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України поліцейські встановлюють особу загиблого чоловіка та місцеперебування 24-річного житомирянина, обґрунтовано підозрюваного у причетності до вчинення злочину.

  За чинним законодавством такі протиправні дії караються позбавленням волі від 7 до 10 років.

Відділ комунікації поліції Житомирської області

Новини Житомира

 

Последнее изменение Пятница, 12/06/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework