На Баранівщині люди перекривали дорогу, вимагаючи справедливого розслідування смерті односельця

  9 червня близько сотні жителів села Марківка Баранівського району перекривали дорогу, вимагаючи справедливого розслідування смерті свого односельця.

   7 червня конфлікт між двома чоловіками закінчився смертю одного з них. За попереднім висновком судово-медичної експертизи, смерть чоловіка настала не від побоїв. Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом смерті, - йдеться в сюжеті suspilne.media.

  Наталія Орлова востаннє бачила свого чоловіка Аркадія пізно ввечері 6 червня. За її словами, тієї ночі її чоловіка побив його знайомий Олександр Смірнов, який був винен Аркадію гроші:

  "Мій чоловік пішов з дому опівночі, не побитий. Був здоровий, нічим не хворів. Його жорстоко вбили за те, що йому були винні гроші".

  Сусідка Орлових Валентина Яцуненко розповіла, що Олександра Смірнова, якого підозрюють у нанесенні побоїв Аркадію Орлову, бояться майже всі жителі села Марківка.

  "Люди бояться тримати господарство. Він всім погрожує. Воно трохи страшно. Я вчора не витримала, кажу: люди піднімайтесь, треба щось робити – того вбили, того скалічили, того підрізали".

  Зі слів тітки померлого Аркадія Орлова Надії Тищик, у висновку судмедекспертів зазначено, що смерть Аркадія Орлова настала не в результаті побиття. Тому вона і близько 100 односельців 9 червня перекрили автошлях Новоград-Волинський-Старокостянтинів, вимагаючи справедливого розслідування цієї справи.

  "Тіло завезли до Новограда-Волинського і там зробили експертизу. Написали, що в нього ребра поламані – це те, що медексперт знайшов на тілі. Причина смерті – панкреатит", – каже Надія Тищик.

На Баранівщині люди перекривали дорогу, вимагаючи справедливого розслідування смерті односельця

  Олександр Смірнов, якого родичі звинувачують у смерті Аркадія Орлова, телефоном розповів, що покійний погрожував йому ще у суботу 6 червня. Наступного разу чоловік зайшов до його помешкання у Баранівці під ранок у неділю:

  "О пів на четверту жінка мене будить. Закрив вікно і чую: бабах, бабах, бабах. Він (Аркадій Орлов – ред.) від машини біжить до мене. Я біжу в хату, хапаю телефон, набираю 102. Він почав за мною бігати біля цієї машини. Приїхала патрульна поліція. Він почав і до них кидатись. Від мене його забирали, він встав і пішов до швидкої".

  Аркадія Орлюка госпіталізували до реанімаційного відділення Баранівської районної лікарні о 4.50, розповів керівник лікарні Ігор Шатровський:

  "Хворого доставили з ознаками вираженого психомоторного збудження, скаргами на головні болі, слабкість. Видимі зовнішні ушкодження були у вигляді саден, забоїв синців. Почали реанімувати пацієнта, але він помер".

  За словами пресофіцерки Нацполіції в області Алли Ващенко, зараз поліція проводить перевірки та експертизи за фактом смерті чоловіка.

  "За фактом смерті чоловіка відкрито кримінальне провадження, було призначено судово-медичну експертизу. На даний час висновків ще немає, оскільки певні дослідження проводяться впродовж тривалого часу. Попередньо у свідоцтві зазначено, що причина смерті не пов’язана з наявними у померлого тілесними ушкодженнями".

 

Авторка: Аліна Домбровська

Камера: Віктор Підвисоцький

Новини Житомира

 

Последнее изменение Пятница, 12/06/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework