У ДТП поблизу Рівного загинули рідні клірика Житомирської єпархії

  7 червня 2020 року, в день свята П‘ятидесятниці, близько 19:00 години, поблизу міста Рівне сталася автокатастрофа, яка забрала життя чотирьох осіб, в тому числі неповнолітню дитину.

  Як повідомляє прес-служба Житомирської єпархії, серед загиблих батько та мати матушки клірика Житомирської єпархії ієрея Михаїла Ляшук, а також 4-річний син священицької сім’ї.

  Поліцейські на місці події встановили, що 26-річний житель Вінницької області, керуючи автомобілем «Mercedes-Benz  Actros» із напівпричепом, рухаючись у напрямку Києва, виїхав на зустрічну смугу руху, де спочатку зіткнувся із автомобілем «Audi А6» на іноземній реєстрації під керуванням 44-річного рівнянина, а потім — із автомобілем «Chevrolet Aveo», яким керував 60-річний житель Волинської області, - зазначають у поліції.

дтп рівне1

  У подальшому, автомобіль «Audi А6» відкинуло на зустрічну смугу руху, де відбулося зіткнення із автомобілем «ЗАЗ 11026» під керуванням 38-річного жителя Рівненського району. Від удару автомобіль «Chevrolet Aveo» злетів у кювет. Внаслідок ДТП загинув водій та троє пасажирів вказаної іномарки: 49-річний житель Волинської області, його 44-річна дружина, а також їх трирічний онук із Житомира.

дтп рівне2

  Керманича вантажівки слідчі затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох людей), а також обрання запобіжного заходу. Санкція статті передбачає позбавлення волі строком від п'яти до десяти років із позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. 

дтп рівне4

дтп рівне3

Новини Житомира

 

Последнее изменение Четверг, 11/06/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework